شرکت توسعه تجاری بیم
مارا دنبال کنید

اخبار

جشنواره ملی صنعت ساختمان

کسب رتبه برتر مدیریت مهندسی در جشنواره
رتبه برتر مهندسی ساخت

جشنواره ملي صنعت ساختمان و صنايع وابسته ، با نظارت وزارت راه و شهرسازي، وزارت صنعت و معدن ، اتاق تعاون، سازمان نظام مهندسي و … با حضور مسئولين و تعدادي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي برگزار گرديد.
در اين جشنواره كه شركت هاي انبوه سازي، هلدينگ هاي بزرگ ساختماني، تعاوني هاي مسكن، و كارخانجات توليدي وابسته به صنعت ساختمان حضور داشتند،
هیئت داوران، گروه بين المللي برج سازان بيم BIM، با مديرعاملي و رياست هيئت مديره اي دكتر ابوذر شهپري ، با كسب رتبه اول مهندسي ساخت را به عنوان برترین سازنده کشور معرفی نمودند. و مدال افتخار مدير مهندسي ساخت در سال ٢٠٢٣ را به دکتر ابوذر شهپری اهدا نمودند.
دكتر ابوذر شهپري به عنوان مولف و نويسنده ٢٨ عنوان كتاب در حوزه مهندسي و اقتصاد بين الملل ، و بنيانگذار علم مهندسي بيم BIM در ايران ، و اولين و تنها نويسنده كتاب مرجع BIM در ايران در جمع مدعوين به ايراد سخنراني پرداخت، كه اين سخنراني به كرار مورد تشويق حاضرين قرار گرفت.

 

همایش ملی صنعت ساختمان
به گزارش پایگاه خبری مناطق آسیا(آرنا)، جشنواره ملي صنعت ساختمان و صنايع وابسته، با همكاري وزارت راه و شهرسازي، وزارت صنعت و معدن، اتاق تعاون، سازمان نظام مهندسي و… با حضور مسئولين و تعدادی از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي برگزار گرديد. در اين جشنواره كه شركت هاي انبوه سازی، هلدينگ هاي بزرگ ساختماني، تعاوني هاي مسكن و كارخانجات توليدي وابسته به صنعت ساختمان حضور داشتند، گروه بين المللي برج سازان بيم BIM، با مديرعاملي و رياست هيئت مديره اي دكتر ابوذر شهپری، رتبه اول مهندسي ساخت و مدال افتخار مدير مهندسی ساخت در سال ٢٠٢٣ را كسب كرد. دكتر ابوذر شهپری به عنوان مولف و نويسنده ٢٨ عنوان كتاب در حوزه مهندسي و اقتصاد بين الملل و بنيانگذار علم مهندسي بيم BIM در ايران و اولين و تنها نويسنده كتاب مرجع BIM در ايران در جمع مدعوين به ايراد سخنراني پرداخت، كه اين سخنراني به كرار مورد تشويق حاضرين قرار گرفت.
دریافت تندیس در صنعت ساختمان
حل معضل مسکن از ظرفیت و توان یک وزارتخانه خارج شده و به یک مساله فرابخشی تبدیل شده است کنید
مسکن موضوعی فرابخشی است

دکتر ابوذر شهپری ضمن بیان مطلب فوق اظهار کرد: جایگاه مسکن در اقتصاد کلان کشور ما بر هیچ کس پوشیده نیست؛ به‌طوری‌که شاید در کوتاه کلام بتوان گفت؛ مسکن موتور پیشران اقتصاد و موتور پیشران اشتغال کشور است. تا آنجا که توسعه زیرساخت متوازن این جایگاه، در هر دولت هدف اول روسای جمهور کشور بوده و هست و هم‌اکنون نیز شعار ساخت یک میلیون مسکن در هر سال هدف اول رئیس‌‌‌جمهور کنونی (همان هدفی که تاکنون اجرایی نشده و نخواهد شد) است. ابوذر شهپری تاکید کرد: در حوزه مسکن در مقایسه با دیگر کشورهای دنیا جمعیت تهران با لندن برابر است ولی به نسبت وسعت و مساحت لندن دو برابر تهران وسعت سرزمینی دارد و این یعنی بارگذاری جمعیت در شهر تهران دو برابر شهر لندن است. این در حالی است که بر اساس آمایش سرزمین، حدود ١٠درصد‌ اراضی کشور قابلیت سکونت دارد یعنی اگر به هر خانواده، ٢۴٠ متر زمین برای احداث مسکن حیاط‌دار (ویلایی) بدهیم به شرط اینکه بتوانیم زیرساخت‌‌‌های آن را مهیا کنیم کشور ایران ظرفیت اسکان ٧۵٠میلیون نفر را دارد.

شهپری تاکید کرد: متاسفانه وزن هزینه مسکن در سبد خانوار کشور بالغ بر ۴٠درصد‌ شده و این عدد در کلان‌شهرها به بیش از ۵۵درصد‌ رسیده که از نتایج آن رشد بی‌‌‌مسکنی و بدمسکنی (از زاغه‌نشینی تا اتوبوس‌خوابی و پشت‌بام‌خوابی و کانکس خوابی و کارتن‌خوابی و گور‌خوابی و…) در کشور شده است!

وی گفت: حجم مشکلات مسکن امروز به ‌‌‌حدی رسیده است که حل آن دیگر از عهده یک وزارتخانه بر‌نمی‌‌‌آید و در قامت یک معضل فرابخشی خود را نشان داده است.شهپری به برخی از راهکارها برای حل مشکل مسکن اشاره کرد و گفت: با توجه به تورم تحصیل‌کرده بیکار و با توجه به کسری بودجه دولت و عدم‌تامین درآمد‌‌‌های نفتی و غیرنفتی و به تبع آن افت عملی بودجه عمرانی کشور، افق روشنی در کوتاه‌مدت دیده نمی‌شود، از سوی دیگر کشور‌‌‌های همسایه در منطقه به خصوص کشورهای جنوب حوزه خلیج ‌‌‌فارس در حال توسعه زیربنایی مستمرند، بنابراین ما می‌توانیم با توجه به اختلاف برابری ریال در مقابل ارزهای کشورهای منطقه با ایجاد بازار سیستماتیک صادرات خدمات مهندسی و فرستادن مهندسان جوانمان در مگاپروژه‌‌‌ها و مگا‌کارگاه‌‌‌های در حد استانداردهای بین‌المللی کشورهای در حال رشد همسایه  آنها را آبدیده کنیم و افق دید مهندسان جوانمان با سازه‌‌‌ها و مصالح نوین آشنا شود و پس از بازگشت با تجربیاتی نو و عزمی بلند به عمران کشور، همت گمارند.وی تاکید کرد: در همین حال با جذب سرمایه سرمایه‌گذاران خارجی و انتقال دانش فنی‌شان در قالب جوینت ونچر با بخش خصوصی کارآمد یا بخش عمومی غیردولتی با اتکا بر مولفه‌‌‌هایی نظیر ساخت سریع/ مصالح پیش‌ساخته/  مسکن سبز/  مصالح هوشمند/ مصالح سازگار با محیط‌زیست/ سازه‌‌‌های پایدار و ایمن/  سازه‌‌‌های دوام‌مند/ سازه‌‌‌های مانا انرژی / شیوه‌‌‌های اجرایی نوین که در تخصص صنعتگران و تولیدکنندگان صنایع وابسته به ساختمان و انبوه‌سازان حوزه مسکن هستند باعث تحول بنیادی و پایدار و پویا در کیفیت و کمیت این بخش شویم.